Sosyal Medya

Güncel

AK Parti MKYK’da espriler havada uçuştu

İlk kez toplanan yeni AK Parti MKYK’ya Başbakan Binali Yıldırım'ın esprileri damga vurdu.



Tanışma havasında geçen toplantıda art arda yapılan esprilerle,renkli bir atmosfer yaÅŸandı. BaÅŸbakan Binali Yıldırım, ilk kez baÅŸkanlık ettiÄŸi toplantının başında, “ArkadaÅŸlar ben acemiyim. O yüzden yanlış bir ÅŸey söylersem dikkate almayın” dedi.

MKYK’daki kadın üye sayısının 5’ten 15’e çıktığını söyleyen Yıldırım’a Genel BaÅŸkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Artık malzemeleri alıp getiririz, yemekleri de kadınlar yapar” diye karşılık verdi. Bu sözlere kadın üyeler ve Yıldırım’dan itiraz geldi. Toplantıda Yıldırım, yeni hükümetin yol haritasına iliÅŸkin mesajlar da verdi, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın liderliÄŸine vurgu yaptı.

Edinilen bilgilere göre Yıldırım, “CumhurbaÅŸkanı bu kadronun ve hareketin lideridir. Bu konuda bir tartışma yoktur. Biz de O’nun ekibiyiz. Tüm çalışmalar ve süreçler CumhurbaÅŸkanı ile istiÅŸare ve uyum içinde yürütülecektir” dedi. Yıldırım, MKYK toplantılarının bundan sonra sadece ‘Meselelerin konuÅŸulduÄŸu’ yer olarak kalmayacağını, önemli karar süreçlerinin bu kurulda deÄŸerlendirileceÄŸini söyledi. Kaynak: Türkiye

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.